Julkaistu 10.4.2024

Julkaistu

Polkupyöräetu – Avain vapauteen ja seikkailuun

Kuvittele hetki, kun kevään ensimmäiset auringonsäteet herättävät sinut uuteen päivään. Ei enää aamuruuhkia eikä kiireen tuntua. Tänään et tartu autonavaimiin, vaan suuntaat ulko-ovelle, missä työsuhdepyöräsi odottaa sinua – ei pelkästään työmatkaa, vaan myös seikkailuja ja elämyksiä varten. Tämä on tarina uudenlaisesta vapaudesta, jonka työsuhdepyörä tuo elämääsi.

Aamun uusi alku

Tässä Laurin tarina. Lauri on graafinen suunnittelija, joka löysi työsuhdepyörästä uuden innon niin työmatkoihinsa kuin vapaa-ajan seikkailuihinsa. Ennen työsuhdepyörää Laurin aamut olivat toistoa ja kiirettä. Kaikki muuttui, kun hän sai mahdollisuuden valita työsuhdepyörän.

Lauri oli yllättynyt kuullessaan, että työsuhdepyörää voi käyttää muuhunkin kuin vain työmatkoihin. Se avasi oven uusiin harrastuksiin ja antoi vapauden tutkia lähiseutuja uudella tavalla. Pyörästä tuli hänen uskollinen kumppaninsa niin pitkillä sunnuntaiajeluilla maaseudulla kuin arkisilla kauppareissuilla.

Vapaus ja seikkailu

Polkupyöräetu muutti Laurin käsityksen liikkumisesta. Jokainen pyöräretki oli mahdollisuus kokea ympäristö uudella tavalla: nähdä, kuulla sekä tuntea enemmän. Työpäivien jälkeiset illat muuttuivat pieniksi seikkailuiksi, kun hän löysi uusia reittejä ja piilossa olevia paikkoja kotinsa ympäriltä.

Laurin tarina on myös osoitus siitä, että jokainen meistä voi vaikuttaa positiivisesti ympäristöön valinnoillamme. Työsuhdepyöräily ei ainoastaan tuo iloa ja terveyshyötyjä, vaan on myös askel kohti vihreämpää tulevaisuutta.

Aloita oma seikkailusi

Onko sinun vuorosi kokea vapaus, jonka polkupyöräetu tarjoaa? Ei ole väliä, etsitkö uutta tapaa liikkua työmatkoilla vai kaipaatko seikkailuja vapaa-ajallasi – työsuhdepyörä on avain uudenlaisiin kokemuksiin. Voit valita joko perinteisen polkupyörän ilman sähköavustusta tai sitten suuren suosion saavuttaneen sähköavusteisen polkupyörän, josta löytyy malleja maastopyöristä, kaupunkipyöristä maantiepyörään asti.

Team Sportiassa olemme valmiita auttamaan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan pyörän ja varusteet. Liity Laurin ja monien muiden seikkailunhaluisten joukkoon. Tulevaisuus on kahden renkaan varassa.

Tervetuloa Team Sportiaan – yhdessä kohti uusia seikkailuja, yksi pyöräilymatka kerrallaan.

Tutustu myös seuraaviin vinkkeihin: Näin tarkistat polkupyöräkypäräsi kunnon
Tutustu tarkemmin polkupyörä etuun tästä