Julkaistu 23.8.2023

Julkaistu

Treenimotivaatiota syksyyn Team Sportiasta!

Jokaisella on potentiaalia olla paras versio itsestään ja aloittamalla harjoittelun NYT olet askeleen lähempänä tavoitettasi.

Liikkuminen edistää yleistä hyvinvointia ja parantaa elämänlaatua. Säännöllinen liikunta vahvistaa lihaksia, parantaa sydän- ja verisuonisairauksia sekä pitää yllä kokonaisvaltaisesti kehon toimintaa.

Liikunta on myös yhdistetty henkisen hyvinvoinnin paranemiseen. Fyysinen aktiivisuus vapauttaa endorfiineja, jotka tunnetaan ”hyvän olon” hormoneina, jotka vähentävät stressiä, ahdistusta sekä masennusta. Se kohottaa mielialaa ja auttaa jaksamaan arjessa paremmin. Fyysinen aktiivisuus on voimakas stressin lievittäjä. Urheilun avulla voit kanavoida energiaasi ja tunteitasi tuottavalla tavalla, mikä auttaa sinua rentoutumaan haastavan päivän jälkeen.

Mikäli yksinään puurtaminen tuntuu tylsältä kannattaa aloittaa liikkuminen porukassa. Ystävien, joukkueen ja yhteisön antama tuki ovat merkittäviä tekijöitä harjoittelun mielekkyyden sekä säännöllisyyden kannalta. Säännöllinen harjoittelu ja aikataulujen noudattaminen voivat myös auttaa kehittämään kurinalaisuutta sekä ajanhallintataitoja, jolloin ne voivat siirtyä myös elämän muihin osa-alueisiin.

Urheilussa voit asettaa ja pyrkiä kohti erilaisia ​​tavoitteita. Olipa kyseessä henkilökohtaisen ennätyksen parantaminen, tietyn taitotason saavuttaminen, kilpailun voittaminen tai yleinen hyvinvointi. Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen edistää onnistumisen tunnetta ja lisää itseluottamusta.

Ennen kaikkea urheilu on hauskaa ja nautinnollista! Harjoitteletpa sitten hyvinvoinnin tai kilpailemisen vuoksi, liikkumisen ilo tuo lisää energiaa syksyysi!

UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER

Vuonna 1996 Kevin Plank, Marylandin yliopiston entinen jalkapallojoukkueen kapteeni, muutti amerikkalaisella jalkapallokentällä syntyneen idean uudeksi toimialaksi, joka muutti urheilijoiden pukeutumisen ikuisesti. Plank kyllästyi siihen, että hänen täytyi vaihtaa usein hien kastelemat puuvillaiset t-paidat, joita hän käytti varusteidensa alla. Hän kuitenkin huomasi, että hänen harjoitustensa aikana käyttämänsä kompressiohousut pysyivät kuivina. Tehtyään laajan tutkimuksen synteettisten kankaiden urheilullisista eduista hän suunnitteli ensimmäisen Under Armour HeatGear® T-paidan, josta yritys sai alkunsa. Uuden yrityksensä Plank nimesi Under Armouriksi.

Tänä päivänä Under Armour on merkittävä kansainvälinen urheilutekstiilien ja jalkineiden valmistaja. Tuotemerkki on omistautunut auttamaan urheilijoita saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Olitpa kokenut ammattilainen tai vasta aloitteleva treenaaja, Under Armourilla on kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi.