Ajankohtaista

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä on työntekijälle tuloverovapaa luontoisetu 1200 euroon asti vuosittain.


Mikä on työsuhdepyörä?

Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoama luontoisetu työntekijälleen. Työsuhdepyöräksi voi valita polkupyörän tai sähköavusteisen polkupyörän. Lisäksi pyörän mukaan voi hankkia Verohallinnon hyväksymät lisävarusteet (kypärän, lokasuojat, lukon, nastarenkaat, tavaratelineen sekä valot). Myös työsuhdepyörän huollot on mahdollista sisällyttää verovapaan pyöräedun piiriin.

Työsuhdepyöräetu on työntekijälle tuloverovapaa luontoisetu 1200 euroon asti vuosittain. Voit siis hankkia myös arvokkaamman pyörän työsuhdepyöräksesi, kun verovapausrajan voi jakaa useammalle vuodelle. Työnantaja voi vähentää pyöräedun arvon työntekijän palkasta kokonaan tai tarjota sen etuna palkan päälle. Jos etu vähennetään palkasta kokonaan, on se silti verovapaata tuloa 1200 euroon asti, tällöin säästät hankittavasta pyörästä suunnilleen veroprosenttisi verran.

Miten käyttöön?

Selvitä ensin työnantajaltasi millaista polkupyöräetua yrityksessä on tarjolla. Yleisin tapa on, että pyörä hankitaan työnantajan valitseman leasing palveluntarjoajan kautta tai työnantaja voi ostaa pyörän myös itselleen. Tämän jälkeen me Team Sportiassa autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiin sopivimman pyörän, unohtamatta lisävarusteita sekä mahdollista huoltopakettia.


Yhteistyössä

Paljonko säästän ja sopimusajan pituus?

Voit laskea helposti säästösi sekä tarkistaa mahdollisen sopimusajan pituuden työsuhdepyörällesi leasing kumppaneidemme sivuilta.

Pyöräily

Pyöräily

Tarjonnastamme löytyy polkupyörät lapsille, nuorille sekä aikuisille. Oli tarpeesi sitten vapaa-ajan käytössä tai työmatkapyöräilyssä, sähköllä tai ilman. Ammattitaitoinen huolto varmistaa, että polkupyöräsi on aina käyttövalmis, turvallinen sekä sinun tarpeeseesi varusteltu.

Myymälöiden tarjonnasta löydät myös varusteet, tarvikkeet sekä huoltopalvelut, joilla voit pidentää pyöräilykauttasi ympärivuotiseksi. Tältä sivulta löydät tietoa huoltopalveluista, rahoituskumppaneistamme sekä löydät lähimmän myymäläsi. Tervetuloa koeajolle.


Huoltopalvelut myymälöissä

Täyshuolto

Kattavampi pyörähuolto
Ahvenanmaa
Hämeenlinna
Klaukkala
Eura
Kankaanpää
Loviisa
Pieksämäki
Hamina
Pietarsaari
Ylivieska
Kalajoki

Sähköpyörähuolto


Ahvenanmaa
Hämeenlinna
Klaukkala
Eura
Hamina
Pietarsaari
Ylivieska
Kalajoki

Kausihuolto

Esim. renkaanvaihdot, säädöt yms.
Ahvenanmaa
Hämeenlinna
Klaukkala
Eura
Hanko
Kankaanpää
Loviisa
Pieksämäki
Hamina
Pietarsaari
Ylivieska
Kalajoki

Team Sportia pyöräily

Rahoitus

Yhteistyössä


Kauppiaasi jakaa vinkit kevään parhaaseen ulkoilukokemukseen

Kauppiaasi jakaa vinkit kevään parhaaseen ulkoilukokemukseen

Kevät on aikaa, kun luonto herää eloon talven jälkeen ja polut paljastuvat lumivaipan alta. Aurinko lämmittää jo mukavasti ja saamme kaivaa esille aurinkolasit, tai niiden mystisesti kadottua hankimme uudet. Me Team Sportiassa nautimme ulkoilusta ja olemme keränneet alle kauppiaamme vinkit varusteiden valintaan.

Vaatetuksessa kannattaa tarkistaa säätiedotus sekä vilkaista ulos ennen retkelle lähtemistä.

Vaatetus

Alusvaatteiksi ihoa vasten löydät meiltä tarpeen mukaan hengittävää sekä kosteuden siirtävää synteettisestä materiaaliasti valmistetun kerraston, joiden kanssa on miellyttävä liikkua. Hyvä vaihtoehto on myös merinovillainen aluskerrasto, joista löytää ohuempaa sekä paksumpaa versiota. Merinovilla on erittäin miellyttävä materiaali, joka lämmittää sekä viilentää kroppaa. Sitä pystyykin helposti hyödyntämään pukeutumisessa ympäri vuoden. 

Aluskerraston päälle suosittelemme pukemaan sään mukaisesti hengittävää materiaalia olevaa takkia sekä housua. Meidän valikoimamme ulkoiluvaatteissa käytetään esimerkiksi seuraavia materiaaleja; Quick Dry Stretch, joka löytyy Haltin Pallas sarjan Jokker Lite housusta. Materiaalina tämä on erittäin kevyt, hengittävä sekä joustava.

Kosteammalla kelillä pue päällesi vedenpitävää vaatetusta. Hyviä vaihtoehtoja on paljon käyttötarpeen mukaan. Täysin vedenpitäviä löytyy mm. GORE-TEX merkatuista tuotteista, joka on käytössä useammalla vaate- sekä jalkinevalmistajalla. Lisäksi valmistajilla on omia hyviä kalvoratkaisuja, kuten Helly Hansenin tuotteista löytyvä Helly Tech Performance sekä Jack Wolfskinin tuotteista löytyvä vedenpitävä Texapore Core – kalvo.

Muista myös käsineet, pipot sekä kauluri. Nämä saat helposti tarpeen tullen puettua päälle, jos kylmyys matkan aikana iskee.

Jalkineet

Kuten vaatetuksessa, myös jalkineissa täytyy ottaa huomioon vallitseva keli. Meiltä löytyy hengittävää kevyempää matalavartista jalkinetta sekä vedenpitävää sään kestävää korkeampi varrellista jalkinetta käyttötarpeesi mukaan.

Jos kaipaat vedenpitävyyttä niin vaihtoehtona on Gore-Tex kalvollisia vedenpitäviä jalkineita, esimerkiksi Merrelin sekä Salomon valikoimasta. Myös valmistajien omat vedenpitävät kalvot pitävät jalkasi kuivina kosteammassa maastossa, kuten esimerkiksi Haltin Fara Mid jalkineesta löytyvä DrymaxX kalvo. 

Jalkineissa kiinnitä huomiota myös kengän ulkopohjaan. On hyvä valita pohjamateriaali sen mukaan, missä aiot jalkinetta käyttää. Epätasaiselle maastolle, kuten luontopolut, valitse käyttöösi pitävä pohjaiset kengät. Hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi Merrelin käyttämä Vibram sekä Salomonin Contagrip ulkopohjat.

Älä unohda jalkineessa käytettävää sukkaa, joka parantaa käyttömukavuutta sekä istuvuutta entisestään.

Team Sportia kauppiaasi auttaa sinua jalkineen sekä sukan valinnassa ja saat meiltä myös vinkit tuotteiden pesuun sekä hoitoon. 

Rebecca Ehrnrooth: “Hiihdon kautta olen saanut mahtavia ihmisiä mun elämään!”

Rebecca Ehrnrooth: “Hiihdon kautta olen saanut mahtavia ihmisiä mun elämään!”

Espoolainen 23-vuotias Rebecca Ehrnrooth tavoittelee Suomen kärkeä sprinttihiihdossa. Mistä Espoon hiihtoseuraa edustavan Rebeccan palo hiihtoon lähti ja mikä saa hänet palaamaan ladulle aina uudestaan?

“Kaikki alkoi Espoon hiihtoseuran hiihtokoulusta, josta sain ystäviä, jotka ovat edelleen hyvin läsnä mun elämässä. Kaverit sai mut motivoitumaan hiihtämään, ja kun yhtäkkiä nuorten sarjoissa alkoi tulosta tulemaan, sain intoa aloittaa kilpailemaan vähän vakavammassa mielessä. Ladulle mut vie aina halu kehittyä, rakkaus lajia kohtaan, ja edelleen ihmiset. Hiihdon kautta olen saanut valtavan määrän mahtavia ihmisiä mun elämään!” Lisäksi Team sportia on jo kauan ollut hyvin vahvasti läsnä kilpahiihtopiireissä, ja tän takia olen ekstra innoissani tästä yhteistyöstä.”

Verneri Suhonen nousi Hollolan Heinsuolta maailmancupin top 10:een ja tarina jatkuu

Verneri Suhonen nousi Hollolan Heinsuolta maailmancupin top 10:een ja tarina jatkuu

Lahtelainen 25-vuotias Verneri Suhonen tähtää hiihdon MM- ja olympiafinaaliin. Hollolan Urheilijat -46 seuraa edustava hiihtäjä harrasti nuorempana useampaa lajia, eikä hiihto vielä silloin ollut selkeä ykköslaji.

“Kaikki alkoi 8-vuotiaana, kun mentiin siskon ja isän kanssa hiihtämään Hollolan Heinsuolle eräänä arki-iltana. Heinsuolla oli sinä iltana kunnan mestaruushiihdot ja isä sai jotenkin meidät suostuteltua mukaan. Kumpikin voitti sarjansa ylivoimaisesti ja seuran koutsit pyysivät mukaan treeneihin. En mä koskaan ajatellut hiihtoa kovin rakkaana harrastuksena, mutta tykkäsin käydä treeneissä monien muiden lajien ohella. Treeneissä oli mun hyvät ystävät myös aina paikalla ja seuran leirit oli kohokohtia, kun sai kavereiden kanssa hölmöillä. Vuodet vieri ja sitä ikäänkuin kasvoi lajiin sisään, siitä tuli arki ja elämäntapa.”

Vaikka hiihto onkin yksilölaji, hiihdon kautta tulleilla kavereilla oli Vernerille suuri merkitys ykköslajia valitessa. Muut harrastukset jäivät pois ja matka kohti tavoitteellista urheilua alkoi.

“Kun myöhemmällä iällä tuli aika valita laji johon panostaa, valinta hiihtoon tuli nimenomaan siltä pohjalta, että siellä oli parhaat kaverit. Sitten myös jotain tapahtui nuorella iällä murrosiän jälkeen. Ei mua ikinä juniorina tituleerattu lahjakkaaksi tai junnutähdeksi, mutta aina mä olin ollut nopein, kestävin ja voimakkain tyyppi mun pienissä piireissä missä lapsuuden ja nuoruuden pyörin. Nuorten sarjoissa alkoi tulosta tulla ja musta tulikin ikäluokkani kovin sprinttihiihtäjä, josta nousin ensin maailmancup-hiihtäjäksi ja sieltä maajoukkueeseen.”

Team Sportia -urheiluliikkeen paikallinen palvelu, vahva urheiluosaaminen sekä laadukkaat tuotteet eri lajeihin on jäänyt Vernerin mieleen jo pienestä pitäen.

“Mun ekat muistot Sportiasta on, kun olin nuori ja Hollolan legendaarinen Sportti-Make urheilukauppa liittyi Sportia-ketjuun. Mieleeni painui silloin vihreä väri ja tähti. Kyseisessä liikkeessä tulikin asioitua useita kertoja isän kanssa milloin mitäkin urheiluvälinettä tai vaatetta hankkimassa. Koskaan ei kyllä jäänyt sellainen maku, että ei löytyisi sitä, mitä etsi. Aina poistuin kaupasta ulos onnellisena poikana! Sittemmin nuorena miehenalkuna ensimmäisen kauppiastallisopimukseni tein Salomonin kanssa ja Lahti Launeen Sportia -kauppias toimi siinä välikätenä. Jälleen sama kaava toistui. Joka syksynä onnellinen isä ja poika astelivat kaupasta ulos pakka suksia kainalossa, oikein mitattuna ja pitoalueet tarkistettuina. Siitä lähti jalostumaan tarinani Salomonin kanssa ja nyt ollaan tehty vuosia kansainvälistä onnistunutta yhteistyötä. Ja edelleen käyntini Sportiassa ja Team Sportiassa toistuvat samalla kaavalla: tyytyväinen kaveri astelee ulos liikkeestä aina siellä vieraillessaan.”