SGN Sportia Oy on mukana Unelmien kenttä -taideinstallaation tukemisessa.

Team Sportia on mukana Leikitään hetki- kampanjassa, jolla halutaan herättää keskustelua unelmoinnista, leikistä ja luovuudesta. Team Sportia- ja Sportia-kauppiaat tekevät monella paikkakunnalla hyvin läheistä yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa. Täten kauppiaamme haluavat olla omalta osaltaan mukana mahdollistamassa nuorten unelmointia ja harrastamista eri tasoilla.Kampanjan yhteistyökumppanina haluamme myös tukea nuorten ja lasten syrjäytymisen vastaista työtä. Leikitään hetki- kampanja huipentuu Bolt Areenalle rakennettavaan jalkapalloinstallaatioon.Installaatiosta jäljelle jääneet jalkapallot lahjoitetaan Icehearts-järjestölle, joka jakaa pallot kouluille, liikuntaseuroille ja harrastusjoukkueille.

Ainutlaatuinen taidekokemus tiistaina 24.8.

Unelmien kenttä -teoksessa Töölön jalkapallostadion täytetään yhden päivän ajaksi tuhansilla jalkapalloilla ja avataan yleisölle – kyseessä on yhteisöllinen ja osallistava tapahtuma.

Osana installaatiota on ajatus: Luovu vanhasta, saat jotain uutta tilalle. Kentälle voit halutessasi tuoda oman vanhan jalkapallosi, rikkinäisenkin, ja vaihtaa sen uuteen.

Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja esteetön ulkoilmatapahtuma, joka toteutetaan koronaturvallisuus huomioiden. Jalkapallosta tai taiteesta et tarvitse aikaisempaa kokemusta!

Ajankohta:
Tiistai 24.08.2021, klo 11-19

Lisätietoja: www.leikitaanhetki.fi