Asiakaspalautukset

Sinulla on 60 vuorokauden palautusoikeus käyttämättömille tuotteille. Muistathan, että tuote ei ole käyttämätön jos esim. kengissä, vaatteissa ja urheiluvälineissä on selviä kulumisen merkkejä ja/tai likaa. Lisäksi tuotteissa on oltava palautettaessa myös hinta- ja tuotelaput kiinnitettyinä. Liitä mukana tullut tilausvahvistus aina mukaan palautukseen. Jos haluatte vaihtaa tilaamanne tuotteen palautatte sen alapuolella olevien ohjeiden mukaan. Me hyvitämme palautuksenne sen saapuessa meille. Korvaavan tilauksen voitte tehdä normaalisti verkkokaupassamme.

Noudetut tilaukset

Palauta Team Sportia Lahden myymälästä noudetut tilaukset suoraan myymälään.

Posti

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti.

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin) ja tilausnumeronne. Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta.

Pakettiautomaattiin on mahdollista palauttaa automaatista noudetut lähetykset yleensä 14 vuorokauden ajan siitä kun paketti noudettiin. Paketinohjauspalvelun kautta automaattiin ohjattuja paketteja ei toistaiseksi ole mahdollista palauttaa pakettiautomaattiin.

Palauttaminen postista

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin) ja tilausnumeronne. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla. Voit myös mennä postiin ilman korttia ja Postin henkilökunta tulostaa palautuskortin lähetykseen puolestasi. Joissain posteissa voit täyttää palautuskortin itse. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 639284

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Team Sportia Lahden asiakaspalautus.

Palauttaminen postin kirjelaatikkoon

Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin), tilausnumeronne, palautustunnuksemme 639284 ja palautusosoitteemme:

Team Sportia Lahti
ASIAKASPALAUTUS
Ajokatu 55
15500 LAHTI